Open ochtend 13 juni 2023


Op dinsdagochtend 13 juni is er een open ochtend speciaal voor ouders die op zoek zijn naar een geschikte basisschool voor hun kind(eren). Tijdens deze ochtend bent u van harte welkom om tussen 09:00 uur en 11:45 uur een kijkje te komen nemen op onze fijne, moderne en mooie school.

Deze open ochtend is dé gelegenheid om de sfeer op onze school te proeven en meer informatie te vergaren over ons onderwijsaanbod, de diverse activiteiten en wijze waarop kinderen aangemeld kunnen worden of een plekje op de wachtlijst kunnen verkrijgen.

Onze school staat o.a. bekend om de rust, de ruimte en de goede onderwijsopbrengsten. Daarnaast zijn wij een KiVa-school en hechten wij veel waarde aan het welbevinden en de (sociale) veiligheid van kinderen. Wij bieden modern en uitdagend onderwijs waarbij we zoveel mogelijk aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. 

Wij nodigen u van harte uit om op dinsdagochtend 13 juni kennis te komen maken met onze school en te ontdekken wat wij te bieden hebben. U kunt zich aanmelden voor de openochtend via info@sintnicolaasschool.nl

Heel graag tot spoedig!